L'ORÉAL PARIS Préférence Balayage - Sötétszőke/világosbarna hajra

Lágy átmenetekkel rendelkező kiemelt tincsek otthoni festéshez

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Hozzon létre friss és érdekes megjelenést a L'ORÉAL Préférence Balayage hajfestékkel. A touch-applikátor kefével lágy highlightokat húzhat hajába, ezáltal természetes csillogást kölcsönözhet neki. A balzsam gyengéd átmenetekről, és ezáltal természetes hatású, kihangsúlyozott tincsekről gondoskodik.

Előkészület: Szüksége van egy sötét törölközőre, hogy megvédje ruháit a lehetséges fröccsenéstől, valamint egy stopperórára a hatóidő betartásához. A tincsek szétválasztásához szüksége lehet csatokra is, különösen hosszú haj esetén. Ezután készítse elő az intenzív színezőt, amely a színező krémet, az előhívó tejet, a védőkesztyűt és a ragyogást biztosító balzsamot tartalmazza, a használati utasítás szerint.

Alkalmazás: Vigyen fel kis mennyiséget a keverékből a hajra a touch-applikátor-kefével. Kezdje a fej elején, a hajvonaltól három centiméterre (két ujjnyi szélességre), és a fésű segítségével vigye fel a hajfestéket a hajvégekig. A hajtőtől a végekig fésülje át haját, hogy eloszlassa a keveréket. Ezután kezdje el fokozatosan bedolgozni a keveréket a kefével, majd mindig fésülje át haját keverék nélkül a hajtőtől a végekig, hogy a lehetséges átmenetek minél kevésbé legyenek feltűnőek. Így olyan kiemelt tincseket hozhat létre, amelyek fentről lefelé egyre világosabbak. Az alkalmazás után hagyja hatni a keveréket a kívánt intenzitástól függően 25 - 45 percig, majd langyos vízzel alaposan öblítse le haját.

FIGYELEM: Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a hajfestékek súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki. Ezért célszerű 48 órával a festés előtt allergiatesztet végezni. Ehhez vigyen fel egy keveset a festékből egy eltakart bőrterületre, hogy kizárja ezt.

Márkák: L'ORÉAL PARIS
Termékcsalád: Preference
Hajfestékek – Fontos biztonsági információk és figyelmeztetések

Vásárlói vélemény magyar nyelven: L'ORÉAL PARIS Préférence Balayage - Sötétszőke/világosbarna hajra

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Préférence Balayage - Sötétszőke/világosbarna hajra" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder