Beauty test: ELSEVE Hyaluron Plump

Beauty test: ELSEVE Hyaluron Plump

Az ELSEVE Hyaluron Plump termékcsaládot az elmúlt hónapokban nagyon felkapta néhány influencer és közösségi média csatorna. Pontosan ezért indítottuk el mi az oh feliz-nél az első terméktesztelő kampányunkat követőinkkel. Azt szerettük volna megtudni önkéntes tesztalanyainktól, hogy az új hajápoló sorozat valóban megfelel-e annak, amit a reklámok vagy Instagram-posztok hirdetnek. Három tesztelőt választottunk ki véletlenszerűen. A három hölgy hosszabb időn keresztül tesztelte a termékcsaládot, és így pontosan elmondhatták nekünk, hogy mit gondolnak az ELSEVE Hyaluron Plump termékekről.

Tesztelőink:

Bemutatjuk: Sonja, Jezzi és Sabine voltak olyan kedvesek, hogy három kis kérdésre röviden és tömören válaszoljanak:

 1. A hajtípusom:
 2. Ez tetszett a legjobban a termékcsaládban, illetve ezt a hatást vettem észre azonnal:
 3. Ez nem igazán tetszett:

(Minden tesztelő 1x sampont, 1x kondicionálót, 1x hajmaszkot és 1x hidratáló szérumot kapott a Hyaluron Plump termékcsaládból)

Itt vannak a válaszaik:

Sonja:

 1. Hosszú, festett, enyhén sérült haj
 2. Szuper design, a haj könnyen fésülhető, nem nehezíti el a hajat, az ár-érték arány egyszerűen top!
 3. A haj lehetne illatosabb is utána (de ez tényleg csak egy apró hiányosság)

Jezzi:

 1. A hajam meglehetősen hosszú, vastag és dús. Emellett göndör, száraz és sérült végekkel.
 2. Az tetszett a legjobban a termékcsalád használata során, hogy nem kellett mindenféle körülményes formázással foglalkoznom. Azonnal éreztem a hatást. A hajam puhább volt, mint valaha.
 3. Ami nem tetszett, hogy ez a hatás nem tart tovább. Pár nap után a hajam ismét száraz volt. Közvetlenül a sorozat használata után a hajam sokkal dúsabbnak is érződött, de ezt nem szeretném, mivel már így is nagyon vastag a hajam. Azonban a Loreal egyik hajolajával újra meg tudtam szelídíteni a volument.

Következtetésem: Ez a sorozat szuper! Különösen a hidratáló szérumot szerettem. Ajánlom mindazoknak, akiknek hozzám hasonlóan száraz a hajuk, és mindenféle körülményes formázás nélkül szeretnének elmenni otthonról.

Sabine:

 1. Rövid, vékony szálú, száraz haj
 2. A hajam frissebb, és nem zsírosodik olyan gyorsan. Diszkrét, kellemes illat.
 3. Nagyszerű sorozat, csak ajánlani tudom. (Semmi kivetnivaló.)

Általános következtetés:

A oh feliz szerkesztősége egyetért: a termékcsalád összességében azt teszi, amit ígér, ápol és könnyű fésülhetőséget biztosít. Fontos tényező a volumenhatás is. A nagyon dús hajú hölgyeknek vagy uraknak, akik esetleg kicsit kevesebb volument, de nagyobb simaságot szeretnének elérni, a sorozat nem annyira megfelelő. A többi ELSEVE termékkel ellentétben illata is meglehetősen visszafogott (amit egyesek biztosan jónak találnak majd).

Minden résztvevőnek köszönjük az őszinte válaszokat, és már várjuk a további termékteszteket!

Kíváncsivá tettük, és szeretné kipróbálni az ELSEVE termékcsaládját? Akkor kattintson ide!